Drawings

Just nu knarkar jag ipren för jag har en fruktansvärd huvudvärk! Idag har jag haft det himla tråkigt. Jag har sovit, segat och kollat på TV. Jag ställde mig på vågen förut, jag har gått ner 1,5 kilo på två dagar...(p.g.a. sjukdom) Bra jobbat.

Jag är, om jag får säga det själv, ganska begåvad när det kommer till tecknande ;) Jag brukar teckna ganska mycket på fritiden, speciellt på lov och när jag inte har något annat för mig. För ett par dagar sedan hittade jag några teckningar som jag gjort tidigare i år. Här har ni dem, enjoy:


Mest svartvitt men lite, lite färg får ni se också.

Crazy mission 1 - Camilla is going down!

Crazy Missions är precis vad det låter som. Vi utsätter en  av oss fyra för roliga grejer och allt filmas
Den första videon är äntligen klar och Camilla hade oturen att bli utsatt. Men hon klarade det hur bra som helst. Är ni sugna på att se resultatet? Hur enkelt som helst, klicka bara på videon nedanför!



Hoppas ni tyckte om videon lika mycket som vi gör, ni ska bara veta hur kul vi hade under inspelningen! Lämna gärna en kommentar som hela Crazy Mission idéen.

Ps. Det här inlägget kommer ligga högst upp på bloggen i några dagar, så att alla ska ha chansen att få se videon. Men självklart uppdaterar vi med andra inlägg som vanligt, det är bara att scrolla ner så har ni dom där!

 


Svart, spets och sammet...

Goda saker börjar på S! På hösten blir jag alltid extra sugen på att bära svarta kläder. Samma sak på våren när jag bara vill ha korta jeansshorts och pastellfärger. TopShop är ju ett säkert kort när det kommer till shopping, synd att det ska vara så dyrt bara. Jag menar det är H&M kvalité men kostar som typ Acne? Okej kanske inte riktigt men någonstans mellan H&M-priser och Acne.
Cosmic Panel Corset DressSequin Shoulder SweatSequin Circle Top by Rare**Long Sleeve Doily Crop TopVelvet Boyfriend BlazerVelvet LeggingsCHRISTOPHER KANE Mesh Boot**AGGIE Metal Insert Heel Boot
Allt detta kommer från TopShops hemsida

Förresten, glöm inte att rösta på oss till veckans blogg! JessicaRoxana

Se hit otrygga människor!

Jag kom nyss hem från Nattiiiie där jag har myst, pratat, ätit glass, bakat halvgoda chokladbollar. Haft det ganska bra helt enkelt. Men sen skulle jag åka hem, och det är nu vi kommer till saken.

Det kan vara så himlans farligt och läskigt att gå hem själv på kvällen. Speciellt som 16-årig tjej. Många av mina kompisar bor inne i stan eller långt ifrån mig, och jag åker ofta hem med nattbussen. Det går alltid bra, men tänk om, om det någon gång inte skulle gå bra. Vad gör man då? Nu är det vinter, det blir mörkt tidigt, bussarna går sällan. Det är verkligen hemskt att läsa om unga flickor som blir våldtagna, man tänker det där, det skulle aldrig hända mig! Men man vet aldrig, det kan hända vem som helst!

Idag hade jag tur. Min älskade far kom och mötte mig eftersom jag tog en buss som inte gick hela vägen hem. Men det är verkligen inte alltid han kan göra det.

Något man kan göra om man känner sig otrygg och rädd på vägen hem, det är att ringa till Nattknappen. Man får prata med trevliga volontärer som jobbar frivilligt för att hjälpa rädda människor. Det bästa är att samtidigt som man pratar med dem så spårar de samtalet så det kan se precis var du befinner dig om du skulle hamna i fara! Jag har aldrig provat det själv, men jag tycker det är en väldigt bra grej!

I'm home

Jag hatar att vara sjuk! Jag sitter här med feber och huvudvärk och tycker synd om mig själv...Jag undrar vem som har smittat mig?

De senaste dagarna har jag spenderat hos min syster i Åkers styckebruk. Hon jobbar på en hästgård där så jag har tillbringat dagarna i stallet och på hästryggen. I onsdags var vi faktiskt i HeronCity, åt middag och gick på bio. Vi såg "Upp", en animerad film i 3D. Den var väl ganska rolig, Mikaela tyckte att de talande hundarna var väldigt roande i alla fall. Det coola var väl egentligen att filmen var i 3D.

Mikaelas bil, den är ny ;)                Marie och Mikaela ute på ridtur

Jag i de sexiga 3D-brillorna



Rabbit proof fence

Following an Austrailan government edict in 1931, black aboriginal children and children of mixed marriages were gathered up by whites and taken to settlements to be assimilated....

Men boken handlar om en sann historia om tre flickor som vandrar genom den Australienska öknen för att komma tillbaka hem.
Har ännu inte börjat läsa, men ska försöka ta mig tid, den ska vara utläst på måndag och med min snigel-läsar-fart borde jag börja nu!


Skogsdag




En heldag med Camilla Jäderlund och vovven Flora Fischer. Suuuperhärligt!


God morgon!

God morgon världen. Jag har precis ätit en god och ganska nyttig frukost. Äggen var i alla fall nyttiga! Jag är på bra humör eftersom jag nyss fick veta att vi är med och tävlar om veckans blogg hos Jessica och Roxana! Så snälla, om du gillar våran blogg och det vi gör, gå in och rösta på oss! 



Ha en bra dag fina människor!


Until we bleed

Nu sitter jag här, helt rödgråten. Kvällen har tillbringats med min syster och vissa andra delar av familjen. Vi såg I taket lyser stjärnorna. Jag tycker verkligen om den filmen, den är så sorglig och hemsk, men ändå vacker och ibland väldigt rolig. Det jag tänker på när jag ser den är att det skulle kunna hända mig, det skulle kunna vara min mamma som hade cancer. Det skulle kunnat vara jag. Jag är verkligen tacksam för att jag har en frisk mamma och en frisk pappa och två underbara familjer som älskar mig. Jag tänker inte på det så ofta, men gud vad bra jag har det, vad lyckligt lottad jag är. Tack för det.



Smarrigt!

Som ni vet så ska jag och Camilla och troligtvis Maja, stå först i kön när Jimmy Choo's kollektion släpps på h&m.
Det var inte länge sen som Mills blogga om det, men jag slänger upp mina favoriter jag också. Titta och njut!

   

I'm done here

Det här är tredje dagen som jag har passat min sjuka lillebror, vilken underbar syster jag är! Vi har kollat på nickelodeon, "spelat" data, spelat kalaha, ätit och sovit typ under dagarna. Så just nu är jag väldigt trött på att vara hemma och känner bara för att göra nått, men endå så orkar jag inte. Stört.

Pssssst! NY design på bloggen! :) Och snart kommer ännu mer smarriga sötsaker till bloggen, håll utkik!

 

My brotha from the same mothaaa! Haha, ja ni märker att jag har tråkigt!


Dagen

Imorse försökte jag lägga upp dagens outfit. Det fungerade inte av någon anledning så här kommer den igen.

Ursäkta den fula bilden, ni får stå ut. Allting är från H&M förutom skorna som är från Deichmann.

Dagens accessoarer, halsband och ny sjal.

Hemma igen

Kom just hem från stan där dagen har tillbringats. Jag och min älskade Jaqueline mötte upp Bella och Elin i Ringen för ett antal timmar sedan. Jag köpte en kofta från Lindex som jag inte är så säker på att jag ska behålla. Jag hittade nämligen en annan på H&M efter att jag hade köpt den från Lindex. Men jag får se hur jag gör.

När vi var inne på Telia idag så gick jag in på internet på en av mobilerna där och försökte blogga. Det gick tyvär inte så bra men jag hittade en sida där hela Jimmy Choo for H&M kollektionen fanns! Och nu vet jag vilka skor jag ska köpa, de här nedan:

ENGLAND

Nu far jag till England! Ska spendera tid med min farmor och farfar och köpa lite grejer :)



PISS OUT! J

Uptown here I come

Idag åker jag till Uppsala för att träffa lite vänner där. Det ska bli roligt, trevligt, mysigt, härligt. Jag har inte träffat de människorna på ett bra tag nu, så det ska bli skoj. Blir bara borta en natt, men jag ville bara säga hejdå.




Tidigare Uppsalabesök har varit väldigt lyckade i alla fall!

Ha det gött så länge people. Puss!

Vad jag är bra.

Nu sitter jag här, väldigt nöjd är jag också! Klarade av en grej till på dagens checklista, nämligen att söka jobb. Och det gick väldigt mycket bättre än vad jag hade vågat hoppats på. På söndag ska jag få provjobba på Cafe Mojo vid Adolf Fredrikskyrkan ungefär!!!

Jag trodde aldrig att jag skulle få ett besked så snabbt men nu fick jag det. Det ska bli superkul att gå dit, men lite nervöst allt.




blivande arbetsplats? Well, I hope!

Check, måndag

Idag står detta på listan över saker som bör göras:

- Sticka ut och springa [x]
- Söka jobb [ ]
- Gå till frisören [ ]
- Köpa nya jeans [ ]
- Leta efter en ny vinterjacka [ ]
- Gå på yoga [ ]

Åtminstone en sak avklarad, och dagen har knappt börjat!

Test

I fredags träffades ju vi 4. Det var mycket kul :)
Jag fotade även lite och på något vis började vi fota spegelbilder.
Här är en på Camilla


(Försökte vrida den rätt men oteknisk som jag är lyckades jag inte kul.. vrid på datorn istället)
Bara för Jessica är så oteknisk gick jag (Camilla) in och vred bilden rätt, varsågod ;)

Puss J

Drömmarnas land snart?

Nu är jag väldigt trött. Beror antagligen på tidsomställningen, ni har väl inte glömt att ställa om klockan till vintertid?

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Jag träffade Bella och Elin en stund och vi gick runt och frös i Hammarby Sjöstad, the place to be you know...När vi frusit tillräckligt mycket gick vi hem till Bella och letade efter löshår till mig, det gick väl sådär.

Imorgon blir det nog stan. Jag ska leta efter en stor stickad tröja, handskar och platta vinterskor!


Herravdelningen har mycket finar koftor än dam! Kolla på den här, supermysig ju.

Ska jag våga?

Nu är det höstlov och jag har planerat in ett frisörbesök någon dag i veckan. Har varit inställd på att liva upp håret med lite ljusa slingor för ett fräschare intryck. Men idag fick jag en impuls, tänk om jag skulle färga håret brunt istället! Jag var brunhårig för två år sedan, annars har jag varit blond hela mitt liv. Men jag trivs i blont så jag vet inte riktigt.



Brun eller blond? (I princip enda bilden när jag är brunhårig hehe)