1 timme och 11 minuter. Sen är hösten här.

Imorgon är det september. I mina öron betyder det höst. Speciellt när det är såhär mörkt och regnigt ute. Men jag kan faktiskt acceptera att hösten är här. För hur härlig sommaren än är, så är hösten mysig. Men jag vill ändå ta farväl.



Hejdå sommaren, vi ses nästa år!


80's

Hello! Jag sitter och äter upp resterna av mina stora klubba som jag hade på 9:ornas spexfoto idag! I fredags fick vi reda på att vi skulle ta spexfoto med båda 9orna så det var bara till att komma på vad man skulle vara. Vi hade inget speciellt tema utan man fick vara vad man ville. Jag och två av mina tjejkompisar, Bella och Elin (bäst att ni kommer ihåg deras namn för de kommer synas mycket i bloggen) bestämde oss för att köra på 80-talstema. 

Det var ju riktigt roligt att ta spexfoto även fast de flesta hade klätt ut sig till väldigt fantasilösa saker. Vad sägs om "gangster" när personen i fråga bara kunde komma som sig själv? Eller "kostymman"? Nej nu ska jag inte klaga på andras val men jag, B och E var ju helt klart roligast!
 
Jag, Bella och Elin

Snyggare måste man ju leta efter?

Sexiga linn som fjortis, Love som Mumie och Hermela som hiphopare!

Gråskala

Jag fick ny mobil för ett tag sedan och efter det har jag börjat fota ganska mycket underliga saker med mobil-kameran. Eftersom livet i skolan är så tråk brukar jag roa mig med att fotografera på lekionerna med varierande resultat. Här har ni ett par bilder som jagf tog förra veckan, alla i läckert svartvitt;


Camilla Jäderlund och Jag

Nu börjar helgen lida mot sitt slut.. Och jag känner att det har varit en väldigt bra helg. Den har till största del tillbringats med min vän Camilla Jäderlund. Hon är en av mina närmaste vänner, vi känner verkligen varandra bra. Därför tänkte jag presentera henne här i bloggen!



Vi har kännt varandra i lite mer än ett år nu. Under det här året har vi gjort så mycket tillsammans att det omöjligt går att räkna, det går inte ens att komma ihåg allt. Men vi har gjort så störda saker, som ett exempel har vi flera gånger haft nattpass på laserdome, eller så har vi suttit och målat fönstermålningar. I våra huvuden finns det inga dåliga idéer!

Jag älskar henne.

Höstfavoriter


Hösten börjar närma sig, dags att börja inhandla höstkläder...?
Här har ni mina favoriter från Topshop.


60s,våran favorit?

Ska strax in och möta Maja och Jessica (Camilla är på landet) och dra in till 60 och bara ha mysigt. Inviger även mina lack-leggins ikväll, får väl se hur jag trivs. Kör på svart och brunt! Troligtvis lägger någon av oss upp lite bilder imorgon eller ikväll. Ciiiaao!


Dejt med några av tjejerna

Skoldagen var kort, mycket skönt! Det blev en vandring i Sickla (har inte varit där på år&daaaar) med Maja och Jessica. Fick med mig ett på lack tights från Gina Tricot hem (antar att alla vet hur dom ser ut?) Men lägger nog ändå upp en bild imorgon.. Dejten med tjejerna avslutades med en latte på Waynes Coffee, mums!
Imorgon är det stall-premiär, jihuu!


Tyvärr Jessica&Camilla, ni fick inte vara med på bild idag! Älskar er ändå! Imorgon har jag även planer på fika.. Någon som är på? Hahaha..

Kvällsmys

Sitter här med en kopp rykande hett afrikanskt té och lyssnar på Joshua Radin. Jag älskar té, alla möjliga sorter; grönt, rött, svart, chai. Nu börjar jag faktiskt se fram emot de här mysiga kvällarna när det är mörkt och man tänder ljus och sitter med en bra film eller härliga människor och bara myser! Det är ju mysigt i någon månad iaf! Sen vet jag inte.

Men ikväll är en sån kväll tycker jag.

lyssna på Joshua här! (om du har spotify)

Frågor till ER

Sitter här och kollar på LipStick Jungle lite halvt sådär. Imorgon är det skola igen så det blir väl inte alltför sen sänggång kan man hoppas. Idag har det varit en kort dag i skolan, ganska händelselös. Två stycken i min klass bråkade på svenskan och det var väl det mest underhållande under dagen. Jag och min kompis Hanna roade oss med "rullator-race" genom korridorerna...

Nu den senaste tiden har du varit väldigt mycket frågor bland oss piger (tjejer på danska, jag håller på och lär mig for helvede!) så nu tänker jag fråga er läsare lite!

Vad tycker du om designen? Vad är bra, vad kan ändras?

Vad vill du läsa om här på bloggen?

Är det förvirrande när vi är fyra stycken olika brudar som bloggar?

Hur kan vi göra för att få bloggen så underhållande, interessant som möjligt?

Andra tankar/åsikter?

Ni behöver absolut inte svara men vi vill gärna ha hjälp eftersom vi just håller på att kicka igång bloggen. Ni kan nog förvänta er en del liknande frågor om ett tag igen ;)

Hjärtan Camilla

Då var det dags igen..

Det här med skola. Vad är egentligen bra med det? Jag vet, visst man får lära sig saker som
kanske har nytta av i framtiden. Men, hur många ungdomar är det inte;
Som får ångest över att skolan har börjat?
Hur många är det som känner sig stressade?
Vet lärarna och rektorerna hur många elever som går hem varje dag och mår dåligt?


Såhär mycket tycker jag om skolan just nu, Blä!

Puss J

Wind of change.

 
Imorgon är det skola igen, då börjar vi följa schemat. Pirrigt eftersom alla tvåor & treor kommer vara där. Vad ska man ha för kläder på sig? Hjäääääälp.

Probably the best summer of my life



Bilderna är från Gotland, Rom, Skärgården och Malingsbo. Min sommar har varit underbar! Hoppas eran också har varit det!


Min älskade ponny

Nej nu är det väl dags för mig, Camilla, att jag börjar bli lite mer aktiv i bloggen tycker ni inte det? Därför tänkte jag börja med att skriva ett lite tråkigt inlägg;

Just nu mår jag skit ärligt talat. Det är nämligen så att jag har haft en sommarponny i fem veckor denna sommar, förra sommaren och hela året mellan förra sommaren och denna har jag tagit hand om samma häst, Sharm heter han. Och nu kom jag just hem efter att ha lämnat tillbaka honom. Det är så jobbigt, jag vet inte när, eller om, jag kommer få träffa honom igen. Mina ögon tåras bara jag tänker på det...Jag har träffat honom så ofta och han betyder så mycket, den här sommaren har varit en av de bästa någonsin och nu är det slut.

Jag ska försöka hälsa på honom där han ska bo nu men det kommer ändå inte bli samma sak. Nu kommer han aldrig mer vara "min ponny". Nästa sommar kan jag antagligen inte hyra honom för då har jag blivit för lång för honom. Åh varför ska man bli stor?

N, en väldigt bra bokstav.

Vi på bloggen riktar våran uppmärksamhet till en väldigt speciell person för oss, nämnligen våran första prenumerant via bloglovin. Hoppas du gillar bloggen så mycket att du kommer följa oss den kommande tiden och att ni blir många många fler! Den första är alltid speciell. Du vet att vi älskar dig!

Det är dags att ni läsare lär känna denhär underbara varelse, nämnligen Nova. Min absoluta bästa häst som jag får träffa på lördag igen. Ni med ett hästintresse förstår, men ni andra... förstår inte. Nova + Natalie.
Fotad av Jessica

Coldplay

Igår spelade Coldplay på Stadion. De är ett av mina absoluta favoritband, så jag stod där i publiken och sjöng med i alla låtarna. Det var helt magiskt. Jag var där med Louise, och vi träffade även Arvid och Arvid. De bjöd på en riktig show med fyrverkerier och fjärilskonfetti och stora gula ballonger som studsade runt i publiken till låten Yellow. Det allra häftigaste var när de sjöng låten Fix You, men man hörde inte ens Chris Martin för att hela publiken sjöng med så högt!




Jag älskar Coldplay.

Black.

Det blir en hemmakväll för min del idag. Väldigt skönt egentligen, känner mig inte riktigt på topp. Någon bra film kanske? så blir det nog en lyckad kväll ändå, hah. Hoppas även på att bloggen ska gå bra, brukar vara rätt segt i början, men denhär gången kanske är annorlunda? Ska även kolla in lite höstkläder ikväll tänkte jag, hör av mig om jag hittar någonting snyggt! Ärligt talat längtar jag efter dedär mörka kvällarna, som är lite kalla och då man gärna stannar inne.

 
Back in black - Svart svart svart, måste ju vara den finaste färgen?
PUSS N

Nu är det allvar igen

Nu är det fredag. Jag har knappt tänkt på vilken veckodag det varit på hela sommaren. Men nu gör jag det. För nu är det helg. Jag har börjat skolan. Eller nej, gymnasiet menar jag! Fast det är ju en skola. Nu efter två dagar har jag börjat få en uppfattning om vad det är för klass jag har hamnat i. Det är en klass med 23 tjejer och 8 killar. Alla verkar väldigt trevliga, men vissa har varit svåra att få bra kontakt med.  Alla i klassen är studiemotiverade, samtliga med över 275 poäng, vilket är väldigt högt. Den största överraskningen är hur seriöst allt verkar vara. Det kommer nog inte bli så sköna år som jag hade tänkt mig. Nästa vecka börjar allt mer på riktigt, det ska bli jobbigt men samtidigt lite roligt. Jag hoppas i alla fall att det blir bra!


Nostalgi

Jag blev så full i skratt , när jag såg denna bild i min kamera. Jag hade helt glömt bort den.
Var så god och njut folk! Specielt ni som går i skolan!


Puss J

Ändhållplats

Jo nu är läget detta! Bloggen är almost done! Allt att tacka Natalie! <3<3


the final countdown

sitter nu hemma, har bytt kläder femtielva gånger och kommer säkert göra det lika många gånger till.. för om 1 timme och 7 min börjar jag gymnasiet! GYMNASIET! Har nog inte fattat det än. Men det blir nog bra. Det måste bli bra. Men jag är nervös. Ska snart åka. Måste först borsta tänderna och så.

Men jag önskar mig själv lycka till. Hejdå.