Men sluta ringa mig någon gång...

Fan vad trött jag blir på folk som busringer! Jag vet inte hur många som busringer mig per månad, tre kanske? Det är väldigt irriterande i alla fall. Senaste samalet fick jag nyss från "Agneta på Comviq" med skånsk dialekt. Andra samtal jag har fått har gått ut på att jag har beställt en taxi och om jag inte kommer till den inom fem minuter blir jag polisanmäld. Att en "modellagentur" har fått ett foto på mig och vill boka ett möte. Och en förfrågan om jag vill köpa en kräfta i månaden för 50 kronor. Ja ni hör ju, det blir rätt tröttsamt i längden.

Visst det kan vara komiskt med någon som busringer ibland men tillslut blir det så jäkla tröttsamt. Jag blir misstänksam varje gång det står "dolt nummer" på skärmen...


I feel so sad and I don't know why

Av någon anledning har jag känt mig lite deppig hela dagen. Tyckt att allt har varit jobbigt, blivit irriterad och ledsen för allt. Känt mig ensam trots att jag var med en massa vänner först och sen har jag haft min familj. Och så måste jag plugga jättemycket egentligen. Jag kan bli sådär deppig ibland. Jag tror att jag tänker alldeles för mycket. tanken tänk om... Det är ingen bra tanke. jag oroar mig alldeles för mycket, krånglar till allting. Inte bra. Enligt facebook är jag 100 % lucky idag. Känner verkligen inte att det stämmer... Några timmar är det kvar, kanske jag får mitt livs överraskning de närmsta timmarna så jag glömmer allt annat? Jag hoppas på det. Kanske skulle det vara en pluggmaskin som gjorde allt och som gjorde så jag lärde mig det? Eller ett erbjudande som skulle förändra mitt liv.



Imbecillen på vinden...


Internet

Finally! Internet is back on track! Jag var varit lite frånvarande från bloggen. Min käre pappa råkade ta sönder internet för någon dag sedan, men nu är det fixat!

Idag jag i alla fall hängt hos Mattheus och sedan pluggat, tjoho! Denna vecka består i princip bara av prov, så det är väll bara att plugga antar jag!

Så här såg jag ut när jag fick reda på att internet var trasigt!

Puss J

Nu är det jul igen

Idag är det första advent och det har firats med fina flickor som har bott hos mig inatt. Vi hade pepparkakstävling, knäckbak, chokladtomtar, julmust och julmusik i mängder. Superdupermysigt! 


jultomte i skorstenen. chokladtomte.


Förlorande laget, Lisa, Jennifer och Maria, som fuskade och använde riktigt klister. Dessutom var deras hus halvt! Jag vad glad.


Vínnande, snyggaste laget. Louise, Camilla, Maja, Meeri. Maria och Jennifer som var glada.

 


Varför sover jag inte...?

Jo för jag fastnade i mitt bildredigeringsprogram. Lekte lite med mina gamla "The Studio" bilder. Jag vill ju prova läppförstoring och testade hur det skulle se ut, här är resultatet:

Orginal                                                     Redigerad
Snyggt va? Fattar inte varför alla klagar på läppförstoringar...

Denna är något överdriven men jag ville bara testa lite, haha.

Nej nu ska jag släpa mig i säng, god natt på er sötnosar

Your Moda

Gå in och rösta på mina klänningar på yourmoda. Vinnaren av tävlingen får sin klänning utgiven i Vero Modas affärer i vår så hjälp mig vinna!

Paranormal Activity

Igårkväll klockan 23.30 närmare bestämt såg jag en film som var sjukt läskig. Nämligen Pranormal Activity. Jag är en sån person som inte blir så rädd av skräckfilmer tyärr haha, skulle gärna bli lite mer rädd än jag blir faktiskt. Men trots detta tyckte jag den här var riktigt läskig stundtals. Och det blev inte bättre av att de jag såg på den tyckte den var sjukt läskig. Men eftersom det är en sån film som är "hemmafilmad" och man aldrig riktigt fick se några spöken så kändes det liksom mycket verkligare. Jag rekommenderar den om du vill bli rädd!!!




Sådär såg det ut mest hela tiden, betydligt läskare än det verkar!

Eyes




Jag gillar mina gröna ögon men funderar på att skaffa färgade linser. Första bilden är min natuliga ögonfärg. Skulle jag passa i blå eller bruna ögon?

Veckans i-landsproblem

Jag står framför spegeln i omklädningsrummet innan idrotten i skolan och sätter upp håret.

Jag
: Är det någon som har en tofs?

-- : Men du har ju redan en tofs?

Jag: Jaa men asså jag behöver en lite uttöjd tofs?

-- : Va? Varför då?

Jag: För den här tofsen går inte runt mitt hår tre varv, bara två och lite till och då blir knuten för lös och rammlar ned...

Vilka problem man kan ha va?

KISS HERE I COME!

Jaaaarå! Ikväll blir det köa till Kiss-biljetterna som gäller.. Brrrrr. Ska försöka mobilblogga! PUSS

Vanilj, choklad, kola, krisp. Mm.

Kommer ni ihåg den gamla glassen Magnum Double? Det var en av mina favoriter och den finns inte kvar! Saknar den något otroligt verkligen. Det är ju inte direkt säsong för glass just nu, men jag kom bara att tänka på den. För att den var väldigt god. Tror även att den som heter Magnum White är borta, fast den var aldrig någon favorit. Hur tänker GB egentligen? Okej det här inlägget skulle passat betydligt bättre för ett halvår sen eller om ett halvår. Men I don't give a shit haha!




Here it is, minnen någon?


Love Joy Peace




Denna skapelse hänger runt min hals dygnet runt. Brukar ha ett och samma halsband på mig i flera månader och sen byta till nåt annat. Det här är vad som vilar nedanför mina nyckelben för tillfället. Orden får mig att må bra.

Something new

Även denna dag tillbringas hemma med rinnande ögon och alvedon i kroppen. Men en positiv sak med detta är att jag har hunnit fota det som inhandlades förra veckan, något väldigt nödvändigt, nämligen ett par stövlar och en.. tröja, klänning, vet inte vad jag ska kalla det, men jag har den som klänning iaf! Älskar skärningen i ryggen och rosetterna gör ju såklart hela alltet! Båda från Topshop.


♥ Inredning

Nu är det exakt en vecka kvar tills vi flyttar. Det har jag nog glömt att nämna, att jag ska flytta till Hammarby Sjöstad. Just nu bor jag på söder för er som inte visste det. Lägenheten vi ska flytta till är helt ny och fräsh så det ska bli riktigt kul! Jag har bott på i samma lägenhet i mitt 15åriga liv. Jag ska köpa lite nya saker till mitt rum och jag längtar, jag älskar nämligen inredning! Jag har redan köpt en fuskpälspläd och nu letar jag efter en fin schäslong eller en stor fotölj. Gärna i brunt, beiget eller puderrosa och i sammet eller siden, praktiskt när man har hund va? ^^
http://kattenpejst.blogg.se/images/smoke_chair_1163933303.jpghttp://www.kurbits.nu/wp-content/uploads/2009/04/chaiselongue.jpg
Hittade inga fina färger men jag gillar modellerna :) xxx

Jag orkar inte med svininfluensan!!!

Jag lovar att jag har fått svininfluensan... Det skulle va så typiskt mig att lyckas få den bara för att jag itne har hunnit ta vaccinet. Har nog lite feber nu också och det känns inte kul. Annars är det mest som en vanlig förkylning. Vi får väl se imorrn hur jag mår. Kanske ser jag ut såhär?



Haha, den där bilden skickade Fredrik till mig för jättelänge sen och skrev "Glöm inte vaccinera er mot svininfluensan, det gjorde jag..." Det tyckte jag var kul då, men inte nu längre!


The Shins. A comet appears.

Sitter här och tycker synd om mig själv. Har varit hemma från skolan två dagar nu på grund av sjukdom. Hade hoppats att det skulle bli bättre men snarare tvärtom. Det har gått från halsont och hosta till rinnande näsa och ögon. Tackar för att jag slipper feber, men det kommer väl..?


Det enda bra jag kan komma på med regniga dagar som det finns så gott om såhär på hösten är att det inte finns nån anledning att gå upp utan man kan ligga kvar i sängen hela dagen och bara njuta av det. Eller kanske tända lite ljus och läsa en bok. Kom på att jag inte hart läst en bok sen i somras hehe. Men hösten är till för att mysa med de man älskar! 


Again

Vi har sagt det förut, men jag säger det igen ;) Monki har väldigt många fin plagg.
Själv har jag hittat dessa fyra. Jag hoppas att jag kommer att köpa dem snart. (DET FUNKADE INTE ATT LÄGGA IN BILDER, ni får se dem någon annan dag!) När lovet kommer eller något, det skulle vara ett stort plus i garderoben! Visst ni att det bara är 28 dagar kvar till julafton? Det är GALET!

Puss J
 

Florence and the machine

Jag vet att jag ger musiktips allt för ofta men de här är verkligen värda att lyssna på. De är helskumma och först fattade jag inte alls vad det var för konstig musik. Men ju mer jag har lyssnat ju mer förälskad blir jag. Det är riktigt annorlunda musik som är skitbra! De jag snackar om heter Florence & the Machine (länk). Ge dem en chans snälla, blir inte för avskräckta, om ni tycker det är jättekonstigt, lyssna mer!!! för de är faktiskt überbra.


Pepparkaka

Årets första hembakta pepparkaka är äten, hur gott?! Om det nu räknas som hembakta när det var deg på tub?
Hur som haver var det väldigt gott och jag tackar min syster som bakade dem!


Puss J

Spanska

Jag är i skolan och har rast från spanskan. Jag och Bella lyssnar, såklart, på Lady Gagas "Bad Romance" Vi har vbså sjukt mycket i9 skoan just nu, här får ni några anledningar till att det är dags att ta självmord om man går i 9an i Sjöstadsskolan:

SO/svenska/bild fördjupning som ska in på fredag
Matteprov på % på fredag, förändringsfaktorer någon?
Teknikprov om en vecka, vi har haft två lektioner om det ämnet
Engelskaredovisning, muntlig med powerpoint, knappt börjat...
Gymnasieval
Slutbetyg

Japp där fick ni några anledningar till självmord just nu, om ni funderar. Något lite trevligare är dessa skor som får förgylla tisdagsförmiddagen:
forever21